FAQ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Vælg postnr.

Aalborg området, postnummer: 9000


(På billedet ses Aalborg 9000 området hvor du kan få leveret. Ex Egholm)

Bor du i 9000 området kan du regne med en billig levering hver eneste dag i ugens dage fra 17 til 00 alle hverdage og yderligere fra 17 til 03 hver weekend

Hvad koster levering hjem til dig?

På nuværende tidspunkt kører vi en intro levering på kun 15 kr lige til din dør såfremt du køber for 100 kr hos os. Er dit køb 99 eller derunder, leverer stadig for kun 29 kr hvilket er lidt højere men dog stadig en skarp pris ift vores leverings konkurrenter. Er du på udkig efter gratis levering? Køber du for over 300 kr har vi altid gratis levering, hvilket mange også vælger at gøre sig brug af.

Hvor hurtigt kan jeg forvente min levering?

Som hovedregel har vi lavet et estimat på 60 minutter fra din ordre er placeret til leveret. Vores generelle leveringstid ligger omkring 30-40 minutter men vi har erfaret at det er meget svært at vurderer hvornår vi modtager en stor mængde ordre på kort tid, hvilket gør vi ikke altid kan love alle inden for 30-40 minutter. Vi er på nuværende et lille team på 3 der leverer, og vi skynder os alt vi kan for at nå frem i god tid. I weekenden kan det forekommer vi ikke kan nå at overholde alle ordre indenfor vores 60 minutter men vi bruger virkelig alt den erfaring vi kan få, til at have nok på arbejde, så vi kan få leveret til dig i god tid.